Prrrrrrfect

10:18 AM



Hm, ne znam kako da započnem ovaj svoj prvi post. Možda da napišem da mi je gledanje domaćih i stranih blogova postao jutarnji ritual (sa kafom u ruci naravno). Ili da sam u poslednjih nekoliko godina bežala od brojeva, grafikona i procenata (a završila sam na ekonomiji, ironije li). Ili da sam se vremenom zainteresovala ne samo za modu, već i za fotografiju kao još jedan vid umetnosti. Ili sve to zajedno. 

I voila, moj prvi post. Malo krzna, malo lakovanih cipela. Jer što ne bih izgledala kao pimp s vremena na vreme.
A.
----------------------

Um, I do not know how to start this first post. Maybe if I write that following local and international blogs has somehow become a morning ritual (with coffee in hand of course). Or that I've been running away from the numbers, graphs and percentages in the last few years (and ended up studying economy, oh the irony). Or that I eventually became interested in not only fashion but also in photography as another form of art. Or all of the above.

And voila, my first post. A bit of fur, a little bit of patent shoes. Because I like to look like a pimp from time to time.

A.  


Coat: Zara
T-shirt: Zara
Pants: Bershka
Oxfords: Pull&Bear
Glasses: Zara Man

Photos by: Olga&Ena

You Might Also Like

4 comments

  1. Koju farbu za kosu koristis? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm iskreno ne znam :) imam misterioznog frizera koji nikako da mi oda tu informaciju, ali sad cu biti jos upornija :) ono sto je mnogo bitnije, ako zelis crvenu kosu, zapravo je u pitanju pakovanje koje mi odrzava boju da se ne ispira. Revlon - nutri color creme, ja koristim br.600 ;)

      Delete

Like us on Facebook